Vælg Årgang
Vælg Mærke
Vælg Model
Velkommen hos

Bilhus Nord

Placeret i Vodskov, kun 15 minutter nordøst for Aalborg, lige ved motorvejen.

Hos os får du danmarks billigste biler. Vi har nøje udvalgt hver enkelt bil, og vi gennemgår alle biler med et grundigt værkstedstjek, inden de sættes til salg. Således er du sikret, at din nye brugte bil er 100% i orden, og at den ikke har skjulte fejl og mangler, når du kører herfra. Alle vores biler er på lager, så du kan som udgangspunkt altid få dem med hjem samme dag.

Finansiering med 20% i udbetaling

Gennem bl.a. Santander og AL-Finans tilbyder vi finansiering af din nye brugtbil med 20% i udbetaling. Har du midler til at betale en del af bilen kontant, kan vi således arrangere attraktive lånevilkår.

Lav rente

Uforpligtende online ansøgning

Hurtigt svar på din låneansøgning

Finansiering uden udbetaling

Gennem Santander har vi mulighed for at finansiere din bil uden udbetaling til markedets laveste rente. En perfekt løsning til dig, der ikke har en stor opsparing i baghånden eller af andre årsager ønsker at opdele hele betalingen.

Lav rente

Ny bil helt uden udbetaling

Hurtigt svar på din ansøgning

Kvalitetstjekkede brugte biler

Hos Bilhus Nord har vi altid et bredt udvalg af brugte biler, som du kan se og prøvekøre med det samme. Gå på opdagelse i vores online showroom og find din drømmebil.

Hvis din drømmebil mod forventning ikke er i vores sortiment, har vi hele tiden løbende biler på vej hjem

Brugte biler til ethvert behov

Vi gør det let at finde din nye brugte bil hos os. Vores haller er fyldte med brugte biler, der tilgodeser ethvert behov. Du går ikke forgæves, uanset om du er på udkig efter en praktisk familiebil, en lille bybil eller en brugt luksusbil.

Start køreglæden her

    Vores samarbejdspartnere