Ja, det gør vi. Vi giver dig en god og realistisk byttepris på din brugte bil. For at vi kan regne den mest nøjagtige byttepris, skal du være så præcis og ærlig som mulig ift. den kosmetiske og mekaniske stand, da vi altid gennemgår byttebilen inden evt. handel.

Vi har professionelle fagfolk til at vurdere hver enkelt bil. Vores vurderinger regnes efter din bils stand, hvor mange kilometer den har kørt, årgang samt de billeder du sender med din forespørgsel. Derfor værdsætter vi ærlighed i både din bils stand, evt. fordele eller mangler – så får du den mest præcise vurdering.

Hos Bilhus Nord lader vi os ikke begrænse af bestemte mærker, vi sælger køreglæde i alle former og håndplukker de mest attraktive biler til prisen, så kunden får den største besparelse.

Hos Bilhus Nord er alle vores annoncerede biler på lager, hvilket betyder at du aldrig kommer til at se en bil, som ikke findes i bilhuset, på vores website eller bilbasen. Derfor garanterer vi også hurtig levering, hvor du typisk selv vælger din leveringsdato, og hvis du vil slippe for at hente din bil, leverer vi også direkte til din privataddresse.

Det vigtigste i din bilsøgning er, at du kender dit kørselsbehov. En god regel er, hvis du kører meget bykørsel, korte ture eller kø-kørsel, bør du vælge enten benzin, hybrid eller el.

Fordelen ved at købe en hybridbil er dens lave CO2-udledning. Eftersom motoren er kombineret med en elektrisk motor, reduceres bilens brændstofforbrug væsentligt. Som bilist i en hybrid bil sparer du derfor på brændstofomkostninger. Derudover er denne type bil meget støjsvag, når der køres på batteri, hvilket reducerer støjforurening betragteligt sammenlignet med biler med forbrændingsmotorer. Hybridbiler kører langt på literen! Det skyldes, at elmotoren går ind og hjælper brændstofmotoren ved høje hastigheder.

Fordelen ved at købe elbil er igen dens lave CO2-udledning. En elmotor genererer langt mindre lyd end en almindelig bil, derfor støjer elbiler meget mindre. Det giver en mere behagelig oplevelse inde i kabinen, hvor det er nemmere at føre samtaler, selv når det går stærkt. Helt lydløs er de dog ikke, da du pludselig bliver mere opmærksom på støj fra vinden, dækkene og vejen.
Når du køber en elbil, inkluderer det ofte en installation af ladestander i hjemmet. Fordelen ved at have ladestander hjemme er, at du hver morgen har “fuld tank” på bilen.

Dieselbilen er bedre til de lange afstande og kræver typisk færre gearskift på motorvejen, da omdrejningsmomentet er relativt højt.

Brug derfor lidt tid på at vurdere dit kørselsbehov, og derefter tag en snak med os om, hvad den bedste løsning er for dig.

Skal jeg vælge manuelt eller automatgear?

I Danmark har manuelt gear altid været den fortrukne geargkasse, primært grundet afgifterne og priserne på automatgear, som er højere. I takt med afgiftsnedsættelserne og teknisk udvikling af automatgear, hvor forbedringer som bedre brændstofsøkonomi og holdbarhed, har sat den automatiske gearkasse højt op i efterspørgslen.

Manuelt Gear

Fordele:

 • Billigere i indkøb
 • Bedre brændstoføkonomi
 • Større køreglæde for nogle

Ulemper:

 • Mindre bekvemt
 • Mange gearskift ved bykørsel
 • Anstrengende ved kø-kørsel

Automatgear

Fordele:

 • Ideelt ved bykørsel
 • Mere bekvemt og afslappet kørsel
 • Mindre krævende ved kø-kørsel

Ulemper:

 • Dyrere i indkøb og reparation
 • Svært at skifte tilbage til manuelt
 • Mindre kontrol ved glatførekørsel

Hvad er totalomkostningerne?

Det er ikke altid kun prisen på bilen, der er afgørende når du køber brugt bil.

Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i, hvor lang den specifikke bil køre på literen og hvad grøn ejerafgift er. Nyere biler er typisk billigere i både ejerafgift og kører
længere på literen, hvorfor det i nogle tilfælde kan betale sig at købe nyere biler.

Med andre ord er det vigtigt at se på, hvad totalomkostningerne vil være på bilen i hele perioden.

Er bilen ordentligt vedligeholdt?

Det er altid vigtigt at tjekke om bilen har overholdt service, og eks. ikke kører på gammelt olie og slider motoren. Det er i øvrigt også værd at tjekke, om bilen er blevet rustbeskyttet i tidens løb, og om der er synlige skader på karosseri eller fælge. Det siger noget om, hvordan bilen har været kørt og vedligeholdt.

Køb hos os eller privat?

Hvis du køber din brugte bil hos en bilforhandler, er fejl og mangler på bilen omfattet af reklamationsretten på to år. Hos Bilhus Nord, er hver eneste bil gennemgået
for fejl og mangler på et mekanisk værksted, og derfor minimerer du risikoen for, at der er fejl på bilen. Endvidere bliver alle vores biler professionelt klargjort.

Køber du bil af en privatperson kan prisen dog være lavere end hos os – men så køber du bilen som beset og kommer selv til at betale for alle fejl og skjulte mangler
uden mulighed for at klage.
Det er altså reklamationsret, mekanisk gennemgang og kosmetisk klargøring, som du primært betaler ekstra for hos os.